You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gerçek! Kedi Kadın...

Gerçek! Kedi Kadın...

Posting Freak
Gerçek! Kedi Kadın...
[Resim: gercek-kedi-kadin_b.jpg]



Aslında bilgisayar teknisyeni. Ama garip bir saplantısı var: Kediye benzemek için defalarca bıçak altına yattı, yüzüne dövmeler yaptırdı. Görenler şaştı kaldı.





[Resim: gercek-kedi-kadin-2_b.jpg]
Amerikalı Dennis Avner, bir kedi gibi görünmek için defalarca estetik ameliyat oldu. Bir kedi görünümüne girmek için defalarca bıçak altına yatan 50 yaşındaki bilgisayar teknisyeni Dennis Avner, Londra’da katıldığı bir müze açılışında büyük ilgi topladı.




[Resim: gercek-kedi-kadin-3_b.jpg]


Kızılderili inancına göre kendisinin kedi familyasına ait olduğunu düşünen ve ‘Stalker Cat’ adını kullanan Avner, bir kedi gibi görünmek için estetik müdahaleyle üst dudağını kaldırttı ve burnunu küçülttürdü.



[Resim: gercek-kedi-kadin-4_b.jpg]
Kalıcı dövmelerle yüzü ve vücuduna kedi motifleri yaptıran çılgın Amerikalı, ağız bölgesine yaptırdığı piercinglere her sabah sentetik kedi bıyığı yerleştiriyor. ‘Dünyanın en modifiye edilmiş insanı’ ünvanına sahip Anver, bu halinden çok memnun olduğunu söyledi.



[Resim: gercek-kedi-kadin-10_b.jpg]


Ünlü Hollywood yıldızı Halle Berry'nin canlandırdığı 'Catwoman' (Kedi Kadın) gibi görünmese de Dennis Avner, geçirdiği ameliyatlardan sonra ve yüzüne yaptırdığı dövmelerle görenleri hayretler içinde bırakıyor.



[Resim: gercek-kedi-kadin-6_b.jpg]




[Resim: gercek-kedi-kadin-7_b.jpg]



[Resim: gercek-kedi-kadin-5_b.jpg]



[Resim: gercek-kedi-kadin-9_b.jpg]
[Resim: 833341001179378455ez2ck2.gif]Kibirlenme yiğit yaşa
Türk ordusu Kemal Paşa
Al bayrak göğsümde hala
Sağ kolumsun Zöhre Ana







[Resim: ataxh8.gif]
Posting Freak
Gerçek! Kedi Kadın...
igrenç yhya aklını yitirmiş olmalı bu
Anamın adı Hüsniye Ana
Babam Şah Üseyin kafası kopa
Horasan ilinden Karyağdı Ana
Kimseler bilemez Sultanım burada


[Resim: zohreanaxq1.jpg]
Posting Freak
Gerçek! Kedi Kadın...
alevi_qençlik yazdı:igrenç yhya aklını yitirmiş olmalı bu


Sevgili alevi_gençlik lütfen yazılarınıza azcık daha dikat edin nerde olduğumuzu unutmayalım...

Saygılarımla...
[Resim: 181tx4.gif]
''Kuran İmanla Olur.
İman Aşkla Olur,
İnsanı Sevmekle Olur..''


Pir Zöhre Ana

Posting Freak
Gerçek! Kedi Kadın...
Allah ıslah etsin...
Bizim yolumuz insanlık yoludur.
Zöhre Ana


Senior Member
Gerçek! Kedi Kadın...
Allah bunların ve bunlar gibilerin ..... iyiliğini versin.
Ali Rıza Bey babam ise
O Zübeyde anam ise
Al bayrağım kanım ise
Koymam ahtını Zöhre Ana...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.