AYFER yazdı:
Teşekkür etmek basıt malesef, Yanlız dogruyu yanlışı ortaya koymak biraz Zor, herhalde .
Bir yıl Önce, bu filim hakkında deyerli yöneticimize ve bir iki üyemize bir uyarı yapdım, ama nedense hiç dikkate alınmadı .
Tanıtım filimin de, Vakıf tanıtımı yapılırken, Salona açılan Odalar İçin Üzülerek söylüyorum OTEL ODASI Olarak tanıtılmış.ve yazılmışdır.
Böyle bir kutsal makamda,Misafir Hane olan bölümleri, Millete otel odası olarak tanıtılması hiç dogru bir tarafı yokdur.
Otel de, her türlü pisliyin yapıldıgı yerlerdir, otel bazı İnsanlar için ikinci evi gibidir ve odasıdır, otel hertürlü tıcaretin döndüyü yerdir. ve daha faslasını anlatmaya gerek yokdur.
Şimdi bu filimi seyredenler acaba ne düşünmekdeler. öyle zaniyorum onlarda sizin gibi teşekkür etmezler,ama her türlü iftirayi atabilirler.
İnşallah farkında olmazlar,sizin gibi.