You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ziraat Bankası personelinin durumu açıklansın

Ziraat Bankası personelinin durumu açıklansın

Posting Freak
Ziraat Bankası personelinin durumu açıklansın
MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın cevaplandırması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, Ziraat Bankası'nda 24-25 yıl süreli çalışanların, tayin tehdidiyle erken emekliliğe zorlandığı yönünde medyada haberler yayımlandığını ve sorunla ilgili kendilerine bazı taleplerin bulunduğunu belirtti.

Kurumda 25 yılını dolduran servis görevlisi, servis yetkilisi ve daha alt unvanlardaki çalışanların emekli edilmesi yönünde karar alınıp alınmadığını, alındıysa bunun gerekçelerinin açıklanmasını isteyen Tanrıkulu, ''Mayıs 2009 içinde Ankara dışına tayini çıkartılan ve tebliğ tarihi 15 Haziran 2009 tarihli tayin uygulamasına maruz kalan yaklaşık bin kişinin tayin emrini durdurmayı düşünüyor musunuz? Bu şekilde hukuksuz ve tehditkar bir anlayışla emekliliğe zorlanan personel sayısı, hizmet süreleri, yaşları, şu anki görev yerleri ve tayin edildikleri yerler nedir?'' diye sordu.

Tanrıkulu, bankanın çalışma performansının hangi resmi kriterlerle ve hangi sıklıkla ölçüldüğünü, bunun sonuçlarının neler olduğunu öğrenmek istedi.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.