You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vodafone 500 kişiyi işten çıkartıyor

Vodafone 500 kişiyi işten çıkartıyor

Posting Freak
Vodafone 500 kişiyi işten çıkartıyor
Vodafone 500 kişiyi işten çıkartıyor

Gelirleri bakımından dünyanın en büyük cep telefonu şirketi olan Vodafone yaptığı açıklamada, daha önce açıkladığı maliyeti kısma planı kapsamında, İngiltere'deki çalışma gücünün yaklaşık yüzde 5'ine denk düşen 500 personelin işten çıkarılacağını bildirdi.



[Resim: medya.php?mn=7489]


İngiliz cep telefonu şirketi İngiltere'de 500 personeli işten çıkarıyor. Şirketin çıkaracağı 500 kişi arasında Vodafone'nun Berkshire kentindeki Newbury'de bulunan merkez ofisinden 170 personel de bulunuyor.
İngiltere'de 10 bin kişiye istihdam sağlayan Vodafone, artan ham madde fiyatları ve rekabetle karşı karşıya bulunuyor.
Ekonomik koşulların kötüleşmesi yüzünden, bazı çağrı merkezlerinin yeniden organizasyonu dahil, bütün faaliyetleri etkilenmesi beklenen Vodafone, herhangi bir mağazasını kapatma niyetinde olmadığını kaydetti.
Şirket geçen yıl kasım ayında dünya çapındaki faaliyetlerinin maliyetini, 2011 yılına kadar yılda 1,56 milyar dolar azaltmayı planladığını açıklamıştı.
ATALAR ATASI GİDER
ANALAR ANASI DÖNER
ERMENİLER BİZİ KÖRLER
DÖK DERSİMİ ZÖHRE ANA


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.