You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Türkiye'de yok olma tehlikesi var"

"Türkiye'de yok olma tehlikesi var"

Posting Freak
"Türkiye'de yok olma tehlikesi var"
Atatürkçü Düşünce Derneği ve Gaziemir Belediyesi'nin Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği "2011'de Türkiye'yi Neler Bekliyor?" isimli etkinlikte konuşan Erdal Sarızeybek, 1984 yılından bu yana bölücü terörle mücadele konusunda yapılan siyasi yanlışları barkovizyon gösterisi eşliğinde anlattı Anadolu'da halkın ikiye bölündüğünü ifade ederek şunları söyledi:
"Bir bölüm insanımız, cumhuriyetin tehlike altında bulunduğunu, bir din devletine doğru gidildiğini düşünüyor. Ülkemizin bölünmesinden endişe ediyorlar. Diğer bölüm ise, dinin elden gittiğini söylüyor. Bana göre, tehlike irtica değildir. Tehlike çok daha büyüktür. Türkiye'ye Sevr dayatması vardır ve Anadolu ayağımızın altından kaymaktadır."

"Ergenekon'la destan hafızalardan silinmek isteniyor"

AKP'nin politikalarını da eleştiren Sarızeybek, "İstanbul'da yürütülen soruşturmaya Ergenekon adı verilerek, Türk Milleti'nin dünya sahnesine çıktığı destan hafızalardan silinmek isteniyor" dedi. Sarızeybek, halkın Kurtuluş Savaşı'nda yaptığı gibi birleşerek, Türkiye üzerinde oynanan oyunu bozması gerektiğini kaydetti. Gaziemirliler, Sarızeybek ile panel öncesi sahne alan ozan [BNebi Yaşar[/B]'ı ayakta alkışladı. Belediye Başkan Yardımcısı Arif Esen ile ADD Gaziemir Şube Başkanı Şenay Çavdar, Sarızeybek ve Yaşar'a çiçek sunarak teşekkür etti.
31 Ocak 2011
Cumhuriyet
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.