You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcısı oldu

Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcısı oldu

Administrator
Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcısı oldu
Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş, Ahmet Davutoğlu’ndan gelen bakanlık teklifini parti kararına rağmen kabul etmişti
] Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sunduğu seçim hükümeti kabinesinde, bakanlık teklifini kabul ettiği için kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcısı oldu.
] MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş, Ahmet Davutoğlu’ndan gelen bakanlık teklifini parti kararına rağmen kabul etmişti.
] MHP’den teklif gidenMeral Akşener ve Ahmet Kenan Tanrıkulu ise bakanlık teklifini reddetmişti. Tanrıkulu teklife tepkisini göstermek için MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini de bırakmıştı.

T24

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.