You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tayyip Erdoğan, Hillary Clinton ile bir araya geldi

Tayyip Erdoğan, Hillary Clinton ile bir araya geldi

Posting Freak
Tayyip Erdoğan, Hillary Clinton ile bir araya geldi
[Resim: tayyiperndoganvehillaryclinton.jpg]<H2 class=haberbold style="LINE-HEIGHT: 20px; TEXT-ALIGN: left">Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Hilary Clinton ile bir araya geldi. </H2>
Başbakanlık Resmi Konutu'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, saat 10.10'da başladı.

Görüşmenin başlangıcında gazetecilerin görüntü almasına izin verildi.

Görüşmeye, Dışişleri Bakanı Ali Babacan da katılıyor.

HİLLARY CLİNTON ANKARA'DA

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Orta Doğu ve Avrupa'daki temaslarının ardından, çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Ankara'ya geldi.
Clinton ve beraberindeki heyeti Esenboğa havaalanında Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Ertuğrul Apakan, Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Büyüktaş, ABD'nin Ankara Büyükelçisi James Jeffry ve diğer yetkililer karşıladı.

Ziyareti çerçevesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilecek olan Clinton, Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile bir araya gelerek, Anıtkabir'i ziyaret edecek. Konuk Bakanın temaslarının ardından akşam saatlerinde Ankara'dan ayrılması bekleniyor.

[Resim: pirzhreana1.jpg]

ZÖHRE ANA PİRİMİZ
YOLUNDAYIZ HEPİMİZ...
[Resim: ali-ata-ana.gif?type=sigpic&dateline=1222017440][Resim: thumb196233649pe7nu4.gif]


GELİN EY DOSTLARIM BİRLİK OLALIM.
İKİ CİHAN SELVERİNDEN SORALIM
SORULUR SORGULAR DARDA DURALIM
MÜRŞİDİ KAMİL'E KUL OLMADIKÇA...

( PİR ZÖHRE ANA )

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.