You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

T . C . Cumhurbaşkanlığ ı Seçimi - Seçmen Bilgilendirmesi

T . C . Cumhurbaşkanlığ ı Seçimi - Seçmen Bilgilendirmesi

Posting Freak
T . C . Cumhurbaşkanlığ ı Seçimi - Seçmen Bilgilendirmesi
Yurt disi ve Türkiye icinde gecerlidir.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi - Yurtdışı Seçmenler İçin Oy Verme Günü Belirleme Sistemi - YouTube


Cumhurbaşkanlığı Yurt Dışı Seçmen Bilgilendirmesi - YouTube



T.C Cumhurbaşkanlığı Seçimi bilgilendirme videosu - YouTube
[COLOR="#000000"]
Oy pusulanizi ikiye katlamayi unutmayin.




İlk kediler Essen’de torbalara girdi bile

Şeffaf zarflar, yukarı kaldırılıp bakılınca içinde kime oy verildiğini gösteriyor. Bunun ilk sonuçları da Essen’de alındı.
İlk seçim günü akşamı, kapatılıp mühürlenen oy dolu torbalardan bazılarının açıldığı görüldü. Zarfları açmaya bile gerek duymadan, kime oy verildiği belli olduğundan, İhsanoğlu’na verilen oyların atılıp yerine, Erdoğanlı oyların konulduğunu öne süren CHP’li gözlemcilerin itirazları dikkate alınmadı. İtiraz eden CHP gözlemcisi B.D., AKP’liler ve din ataşeleri ile imamlardan oluşan sandık görevlilerince dışarı çıkarıldı.
ON İKİ  İMAMLAR
*** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
  1. İmam ALİ
  2. İmam CAFER
  3. İmam ZEYNEL
  4. İmam BAKIR
  5. İmam RIZA
  6. İmam CAFERİ SADIK
  7. İmam HASAN
  8. İmam TAĞI NAĞI
  9. İmam MEHDİYE HÜDA
10. İmam HÜSEYİN,İ DEŞTİ KERBELA
11. İmam CAFER -İ ZÖHRE YE HİBA
12. KIRKLAR DERGAHA


*** *** *** *** **** *** *** *** **** ***
Son Düzenleme: 03/08/2014, 03:43, Düzenleyen: Y O L C U.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.