You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şehit Halisdemir'in ailesine tazminat şoku

Şehit Halisdemir'in ailesine tazminat şoku

Administrator
Şehit Halisdemir'in ailesine tazminat şoku
Şehit Halisdemir'in babası: Semih Terzi'nin ailesi bize 90 bin liralık tazminat davası açmış. ]ŞEHİT Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası [COLOR=#032a7f]HASAN ] Hüseyin Halisdemir, darbe girişimini yaşadığı gece oğlunun öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin ailesinin kendilerine 90 bin liralık tazminat davası açtığını ileri sürdü.

] Niğde'nin Bor İlçesi'ne Çukurkuyu Beldesi'nde oturan Hasan Hüseyin Halisdemir, [COLOR=#032a7f]Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı [COLOR=#032a7f]Melih Gökçek 'in eşi, Sosyal Hizmetler [COLOR=#032a7f]eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek ile birlikte oğlu şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti. Nevin Gökçek'in mezarlıktan ayrılmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Hasan Hüseyin Halisdemir, darbe girişiminin yapıldığı 15 [COLOR=#032a7f]Temmuz gecesi oğlunun öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin ailesinin kendilerine 90 bin liralık tazminat davası açtığını söyledi.
] Hasan Hüseyin Halisdemir, "Ömer'in öldürdüğü kişinin ailesi dava açmış. Televizyonda izledim. Türk milleti bunu duysun. Ben Barolar Birliği Başkanı ile telefonla görüştüm biz de dava açıyoruz. Alınan tazminatı da [COLOR=#032a7f]Türk Silahlı Kuvvetleri 'ne hibe ediyoruz" dedi.
] [Resim: 1.jpeg]
] FEYZİOĞLU: BİZ DE DAVA AÇACAĞIZ
] Türkiye Barolar Birliği Başkanı [COLOR=#032a7f]Metin Feyzioğlu da telefonla [COLOR=#032a7f]DHA 'nın sorularını yanıtladı. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile telefonla görüştüğünü belirten Fevzioğlu, "Hasan Hüseyin amca ile telefonda görüştük. Dava açıldığını söyledi. Biz de Barolar Birliği bünyesinde oluşturulan Mehmedim Projesi kapsamında 30'un üzerinde avukatla davayı üstleneceğiz. Çünkü Ömer Halisdemir, hukuka uygun bir emri yerine getirdi. Ömer'i vuranlar adam öldürme suçu işlediler. Henüz davayla ilgili tebligat gelmedi. Davayı açanlara biz de tazminat davası açacağız. Davayı kazandığımız ise Hasan Hüseyin amcanın isteği üzerine şehit ailelerine vereceğiz" diye konuştu.
Hürriyet
Administrator
Şehit Halisdemir'in ailesine tazminat şoku
Ar damarı çatlamış soysuzlar. Utancınızdan toplum içine çıkmamanız gerekirken bir de mahkemeye veriyorsunuz.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.