You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sahte 'Fuat Avni' yakalandı

Sahte 'Fuat Avni' yakalandı

Administrator
Sahte 'Fuat Avni' yakalandı
Fuat Avni hesabını yönettiği iddia edilen Başbakanlık Uzmanı A. Mustafa Koçyiğit ismiyle açılan çakma Twitter hesabından, ’14.08.2016'da tekrar görüşmek dileğiyle, hoşçakalın’ şeklinde atılan mesajın Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden atıldığı ortaya çıktı.


]Mustafa Koçyiğit ismi ile açılan sahte hesaptan atılan tweetler üzerine yapılan incelemede, mesajların aynı hesaptan atıldığı belirlendi.
IP numarası üzerine yoğunlaşan Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı, Akıncılar Üssü’nde astsubay olarak görev yapan ve Elbistan’da olan M.Ü. ile kardeşi F.Ü.’ye ulaştı.
Başsavcılığın talimatı ile gözaltına alınan kardeşlerden F.Ü.'nün emniyetteki ifadesinde tweetleri kendisinin attığını kabul ettiği belirtildi.
FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan F.Ü.’nün emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılacağı ifade edildi.


[Resim: 5.jpg]



hürriyet
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.