You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Polis için en ucuz müdahale ''su''

Polis için en ucuz müdahale ''su''

Posting Freak
Polis için en ucuz müdahale ''su''
Su kaynaklarının etkin kullanımı, korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için çözüm ve öneriler gündeme getirilirken, toplumsal olaylara müdahalede ise ucuz olduğu için sudan vazgeçilmiyor.

İstanbul'da düzenlenen 5. Dünya Su Forumu'na katılan 3 cumhurbaşkanı, 3 kraliyet ailesi mensubu, 5 başbakan, 90 bakan, 63 belediye başkanı ve 148 parlamenter su kaynaklarının etkin kullanımını tartışırken, kendilerini protesto eden gruplara ise ucuz olduğu gerekçesiyle suyla müdahale ediliyor.

Emniyet yetkilileri toplumsal olaylarda kendileri için suyun yerinin önemli olduğunu, hem kişiye az zarar vermesi, hem de ucuz olduğu için suyu tercih ettiklerini belirtti.
Suyun tonunun devlete 30 Türk Lirasına mal olduğunu belirten yetkililer, en büyük olayda dahi 13-14 ton su kullanıldığını, bununda kendilerine maliyetinin 400 Türk lirası civarında olduğunu ifade ettiler.

Aynı büyüklükte olayda ise yaklaşık 500 gözyaşartıcı bomba kullanıldığı anlatan yetkililer, bu müdahalenin maliyetinin yaklaşık 12 bin 500 Türk lirası civarında olduğunu söyledi.
Polis yetkilileri ayrıca suyla müdahalede, üstleri ıslak olduğu için eylemcilerin daha kolay tanınarak gözaltına alındığını belirttiler.

Belediye yetkilileri, emniyet güçlerine suyu ucuz verdiklerini, bir tankerin polise 400 Türk lirasına, ticari kurumlara ise yaklaşık 1600 Türk lirasına verildiğini kaydettiler.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.