You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Piliç eti de zamlandı

Piliç eti de zamlandı

Posting Freak
Piliç eti de zamlandı
Zamların ardı arkası kesilmiyor... Piliç eti fiyatlarına ortalama yüzde 20 oranında zam yapıldı. Poşette satılan bütün pilicin kilosu 6 TL, piliç pirzolanın kilosu 11 TL ve kanatın kilosu ise 13 TL oldu.

önde gelen piliç eti üreticilerinden Banvit, kilosu 5,10 TL'den sattığı poşetti pilicin kilosunu 6,10 TL'ye, kilosu 8,5 TL'den sattığı piliç pirzolanın kilosunu 11,35 TL'ye, 9,70 TL'den sattığı kanadın kilosunu ise 13,15 TL'ye yükseltti.

Şeker Piliç ise kilosu 4,90 TL'den satılan bütün pilicin kilosunu 5,81 TL'ye çıkarttı. Sektörde faaliyet gösteren firmaların büyük çoğunluğu da fiyatlarına ortalama yüzde 20 oranında zam yaptı.

İşlenmiş piliç ürünlerinden olan köfte, hamburger köfte, pişmiş döner, piliç sucuk, piliç jambon, piliç salam, piliç sosis gibi ürünlerin fiyatları da ortalama yüzde 20-22 oranında arttı.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.