You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Administrator
Önleme bak !
"Mini etek giyen kızları erkek öğrenciler taciz etsin" diyen Müdür Yardımcısı aynı ilde başka bir okula nakledildi.


Milli Eğitim Bakanlığı, hazırlanan ön rapor doğrultusunda Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F.G'nin idari olarak görevden alınmasına ve il içinde başka bir okula nakledilmesine valilikçe karar verildiğini açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde bazı medya organlarında yer alan 'Müdür Yardımcısından Kısa Etekli Öğrencilere Taciz Timi' başlıklı haberlerde gündeme getirilen iddialar üzerine başlatılan idari soruşturma neticelendirilmiştir.

Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI’nın talimatları ile Maarif Müfettişleri tarafından yürütülen soruşturmada dinlenilen öğrenci ve öğretmenlerin verdikleri bilgiler değerlendirilerek, hazırlanan ön rapor doğrultusunda Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F.G’nin idari olarak görevden alınmasına ve il içinde başka bir okula nakledilmesine Valilikçe karar verilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmek olup, hazırlanacak nihai rapora göre Bakanlıkça gereken işlem tesis edilecektir."

Odatv.com
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana
Son Düzenleme: 21/02/2015, 18:07, Düzenleyen: SuLTann.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.