You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ölümlerindeki büyük benzerlik

Ölümlerindeki büyük benzerlik

Administrator
Ölümlerindeki büyük benzerlik
Biri, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için " idam" kararı verdi.
Diğeri; 17 yaşındaki Erdal Eren'i idam ettirdi...
Birisi Ali Elverdi: Nefes borusuna kaçan yemek nedeniyle boğularak öldü.
Diğeri:Kenan Evren: İyileşme sürecindeyken yediği yemeğin akciğerine kaçması üzerine öldüğü ortaya çıktı.

Gaziantephaberler.com'dan Atilla Karaduman iki ölüm arasındaki benzerliklere dikkat çekti. Karaduman şöyle devam etti:
"12 Eylül darbesi ile onlarca kişinin ölümüne neden olan, darbe sonrası idamları ’Asmayalım da besleyelim mi’ diyerek savunan Kenan Evren ile Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’a idam kararı veren Ankara Sıkıyönetim Askeri Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Ali Elverdi’nin ölümlerindeki benzerlik dikkat çekici.
Uzatmadan yazalım. İkisi de boğularak öldü.
Yani,ikisinin de boğazından geldi (!)

ÇOCUKLARININ AÇIKLAMASINDAKİ BENZERLİK
Elverdi'nin oğlu: Hiç pişman olmadı
Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam kararını veren Ankara 1 No.lu Sıkıyönetim Mahkemesi'nin başkanı emekli Tuğgeneral Ali Elverdi'nin büyük oğlu İskender Elverdi, babasının verdiği karardan hiçbir zaman pişmanlık duymadığını belirterek, ’Bir karar verildi. Değerlendirmesini tarih yapacaktır. Mutlaka üzülmüştür olanlara ama karar birçok hukuki boyuttan geçti’ diye konuştu.

12 Eylül darbesinin başrol oyuncusu Kenan Evren’in kızı Şenay Gürvit, babasının hayatını kaybetmesinin ardından yapılan olumsuz yorumların Evren ailesinin umurunda olmadığını söyleyerek, ’Babam çok dürüst bir adamdı. Ailecek alnımız ak, bunların hiçbirini hak etmedi. Allah ona yattığı yerde rahatlık versin. 'Yine bunlar olsa, yine yaparım' derdi. Bunu hiçbir zaman saklamadı. Net bir adamdı. Böyle adamlara Türkiye’de çok ihtiyaç var. Hele bugünlerde’ dedi.

Birden Fidel Castro'nun o ünlü deyişi geldi aklıma:
" Biz yenilirsek kalkar yine yeneriz, dikdatörler yenilirise sonları olur."
Onların sonu geliyor, biz hala, dimdik ayaktayız...

Odatv.com
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana
Son Düzenleme: 11/05/2015, 23:28, Düzenleyen: SuLTann.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.