You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Öğretmenler yarın iş bırakıyor

Öğretmenler yarın iş bırakıyor

Administrator
Öğretmenler yarın iş bırakıyor
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okul öğrencilerinin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikte değişiklik yapıldığını ve orta öğretimde türbanın serbest bırakıldığını duyurmasının ardından Eğitim-İş’ten açıklama geldi. Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir, [COLOR="#000000"]’AKP Hükümeti, türbanı ortaöğretimde serbest bırakmıştır. Tevhid-i Tedrisat’a ve Anayasa’ya aykırı olan bu düzenleme ile Atatürk ilke ve inkılaplarına, demokratik, bilimsel ve laik eğitime açıkça meydan okunmuştur’ dedi.

AKP Hükümeti’nin 4+4+4 eğitim sistemiyle tüm okulları imam hatibe çevirdiğini fiade eden Başkan Demir, ’Siyasi iktidar, nihai hedefinin karma eğiteme son vererek tüm okulları medreseye çevirmek olduğunu ortaya koymuştur’ açıklamasında bulundu.

Eğitim-İş, öğrenci kayıtlarının baskı ve yönlendirme ile imam hatip okullarına yapılmasına böylece okullarımızın medreseleştirilerek eğitimin gericileştirilmesine ’DUR’ demek için yarın, 24 Eylül 2014 Çarşamba günü ülke genelinde bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştireceğini duyurdu. Açıklamada, Ankara’da saat 11:00’da Güvenpark önünde toplanıp saat 11.30’da MEB önünde basın açıklaması yapılacağı belirtildi.

odatv.com/n.php?n=ogretmenler-yarin-is-birakiyor-2309141200
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana
Administrator
Öğretmenler yarın iş bırakıyor
’Siyasi iktidar, nihai hedefinin karma eğiteme son vererek tüm okulları medreseye çevirmek olduğunu ortaya koymuştur’

[Resim: yakut-tan--karma-egitim--aciklamasi.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.