You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mersin'e Şehit Ateşi Düştü

Mersin'e Şehit Ateşi Düştü

Posting Freak
Mersin'e Şehit Ateşi Düştü
Mardin'in Dargeçit ilçesinde, teröristlere yönelik arama tarama faaliyeti sırasında uzun namlulu silahla şehit edilen Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin'in (38) Mersin'de yaşayan ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit Emrah Şahin'in baba evi Türk bayrakları ile donatıldı.

ACI HABERİ SABAHA KARŞI VERDİLER
Şehidin, merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle'deki baba ocağına giden Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ile bazı askeri yetkililer, baba Cafer Şahin ve anne Gülay Şahin'e acı haberi sabaha karşı verdi. Evlatlarının şehit haberi ile göz yaşlarına boğulan ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Çevredeki apartmandaki vatandaşlar da evlerinin balkonlarını Türk bayraklarıyla donattı. Ailenin evinin önünde sağlık görevlileri de hazır bekletildi.


1 YIL ÖNCE EVLENMİŞ
İki çocuklu ailenin en küçüğü olduğu belirtilen şehit Üsteğmen Emrah Şahin'in, yaklaşık 1 yıl önce evlendiği öğrenildi. Şehidin Mardin'de düzenlenecek törenin ardından Mersin'de toprağa verileceği bildirildi.
sondakika.com
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.