You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Junior Member
lutfen yardim edin
Merhabalar sevgili canlar ben 5.5 yillik evliyim cocuk sahibi olamadim zohre anayi duydum ve oraya gittim yaklasik 1.5 yil oldu hala hamile kalamadim ama asla inancimi yitirmedim ozumu bozmadim sizlere bir sorum olacak benimle ayni durumda olanlar ne kadar sureden sonra hamile kaldilar? tekrarmi gitmem gerekir yoksa beklemelimiyim? Tesekkur ederim..
Administrator
lutfen yardim edin
]Merhaba, hanımefendi öncelikle hoşgeldiniz. Zöhre Ana'mızın duası ile abartmıyorum on binlerce ailenin yüzü güldü. 25 yıldır yüzlerce farklı durum yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.

]Kimi zaman hemen, kimi zaman yıllar sonra ama her zaman Zöhre Ana'nın ifade ettiği sonuçlar gerçekleşti. Ne kadar süreden sonra sorusunun cevabı "bu bebeği size nasip edecek olandan başkası bilemez. "

]Tekrardan gitmek mi lazım gelir yoksa sabırla beklemek mi inanın böyle durumlarda herkesin kendi kararını kendisinin vermesi en iyi yol olacaktır.

Saygılar
Junior Member
lutfen yardim edin
Hosbulduk cevabiniz icin tesekkur ederim

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.