You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kimse bana kalpazan Kemal demedi!

Kimse bana kalpazan Kemal demedi!

Posting Freak
Kimse bana kalpazan Kemal demedi!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisi için "Memur Kemal Efendi" diyen Başbakan Erdoğan'a çok sert çıktı.

YOZGAT-BAHADIN: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendisi için “Memur Kemal” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’a çok sert çıktı. Başbakan Erdoğan'ın "Memur Kemal" sözleriyle bütün memurları aşağıladığını ileri süren Kılıçdaroğlu, “Ben memur Kemal’im, işçi Kemal’im, emekli Kemal’im. Ama hiç kimse bana kalpazan Kemal demedi. Hayali ihracatçı Kemal demedi. Devlete onurla hizmet ettim” dedi.

Siyasette yeni bir sayfa açtıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu bir de söz verdi. Recep Bey'in ezberini bozduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ezberini bozduk. Beklesin kimyasını da bozacağım. Daha sonra vereceğiniz oylarla Recep Bey'in düzenini de bozacağım" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu yurt gezileri kapsamında Yozgat merkezde miting yaptı. Ardından Bahadın şenliklerine katıldı. Kılıçdaroğlu Bahadın'da yaptığı konuşmada Isparta’da kendisine “Memur Kemal” diye seslenen Başbakan Erdoğan’a yanıt verdi.

[COLOR=#990000]MEMURU AŞAĞILAYANLAR AŞAĞILANMALI

Başbakan Erdoğan’ın kendisi için Isparta’da “Memur Kemal Efendi” dediğini söyleyen Kılıçdaroğlu bu sözleri için önce Başbakan’a teşekkür etti. Memur olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, onurlu bir hizmet verdiğini anlatan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
“Ben işçi, memur, emekli Kemal’im. Halkın Kemal’iyim. Başbakan memur diyerek bütün memurları aşağılıyor. Aşağılanması gereken birisi varsa memuru aşağılayanlardır”

[COLOR=#990000]ÖNCE EZBERİ, SONRA KİMYASI VE DÜZENİ BOZULACAK

Başbakan Erdoğan'ın devlet yönetme ciddiyetini kavrayamadığını bu nedenle kendisine "Memur Recep" diyemediğini savunan Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben memur, işçi Kemal'im. Ama hiç kimse bana kalpazan Kemal demedi. Hayali ihracatçı Kemal demedi. Devlete onurla hizmet ettim. Efendi olduğum doğrudur. Cebimi düşünmüyorum. Ülkeyi yalan talandan kurtarmak için Recep Bey'in ezberini bozuyorum. Beklesin kimyasını da bozacağım. Daha sonra vereceğiniz oylarla Recep Bey'in düzenini de bozacağım. Bu memur, işçi emekli Kemal kendisi için değil sizin için çalışacak" dedi.

Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana
Member
Kimse bana kalpazan Kemal demedi!
Bu lafları diyen kişi dönde bir kendine bak .. sen 2.kemal'e nasıl böyle bişi dersin ?
' ZöhRe ana piRiмiz yoLuηdaγız hepiмizz..
Posting Freak
Kimse bana kalpazan Kemal demedi!
Helal olsun Kılıçdaoğlu'na çok güzel cevaplar verip güzel açıklarını yakalayıp çok iyi de köşeye sıkıştırıyo. Recep beyden soruların yüzde 90 nına cevap gelmiyo vercek cevabı yok kalpazanın napsın...
Son Düzenleme: 09/08/2010, 00:20, Düzenleyen: özkan.
Junior Member
Kimse bana kalpazan Kemal demedi!
Recep Bey geldiği yeri unutmuş olmalı ki emekliyi işçiyi memuru hor görüyor. Türk halkı kendisini aşağılayan, sınıf ayrımı yapan, hatta şehitlerimize bile dil uzatan birini nasıl oluyorda destekliyor, mitinglerine gidiyor anlamıyorum..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.