You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

IŞİD: TSK Firavun'un askerleridir

IŞİD: TSK Firavun'un askerleridir

Posting Freak
IŞİD: TSK Firavun'un askerleridir
IŞİD'in Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin 5. sayısında TSK'yi hedef alan bir yazı yayımlanmıştı. Yazıda "Türk ordusu NATO'yla beraber müslümanları katletmektedir" denirken, "tağuta (put, şeytan) küfretmek imanın ilk hükmüdür. Tağuta küfredilmeden iman sahih olmaz." denerek TSK ile mücadeleye çağrılmıştı.


Dergide orduda ve poliste yer alanların "kafir" olduğu söylenirken, "Türkiye gibi tağuti sistemlerle yönetilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür" deniyordu.
Derginin önsözünün sonundaysa "yeryüzünün tüm tağutlarına son sözümüz ise; artık İslam Devleti var, size rahat yok..." diyerek tehditte bulunuluyordu.
TSK'nin Afganistan'da "Haçlılarla aynı safta savaştığını" öne süren IŞİD, "Allah’ın izniyle İslam Devleti, müslümanları katleden bu kafirlere bunların bedelini en ağır bir şekilde ödetmektedir ve ödetmeye de devam edecektir" diyordu.


Dergi'de TSK'den "Firavun'un Askerleri" şeklinde bahsediliyordu.

"Türkiye gibi tağuti sistemlerle yöneltilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür.


Bu tür ülkelerde asker ve polisler muayyen olarak(fert fert) kafirdirler. Onlar, küfür ve riddet ehli oldukları için onlarla savaşmak ve onları öldürmek caizdir.Öldüklerinde küfür üzere ölürler ve varacakları yer ise cehennemdir." söyleminde bulunulmuştu.

Gerçek gündem
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.