You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Hükümet başarısızlığını halka ödetiyor"

"Hükümet başarısızlığını halka ödetiyor"

Posting Freak
"Hükümet başarısızlığını halka ödetiyor"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında partililere hitap ediyor. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

- Yarın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayacağız. Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verilmesinin 82. yılını kutlayacağız. Milli kimliğin oluşmasında, millet bilincinin anlaşılmasında öğretmenlerin önemli bir işlevi vardı. Kısıtlı imkanlar içerisinde çocuklarımızı geleceğe yetiştiren öğretmenlerimiz takdire şayandır. Öğretmenlerimizin ekonomik sıkıntı içerisinde olması iktidarın utancıdır, iktidarın ayıbıdır.

- AKP ile birlikte sorunları çözmek mümkün değildir. Sürgünler, görevden alınmalar öğretmenlerin yaşadığı dramlar arasındadır. Dışlanan, hakarete maruz kalan, düşünce ve milli duruşlarından dolayı suçlanan öğretmenlerimizin haklarını arayacağız.

- Öğretmenler vatan ve millet sevgisinden dolayı dışlanmaktadırlar. Öğretmenler için önerilerimiz şunlar. Sözleşmeli öğretmenlik sorunlarının çözülmesi. Karşılaştıkları zorlukların bertaraf edilmesi. Lojman imkanlarının sağlanması. Öğretmenler için yapılacak düzenlemelerin arkasında duracağız.

- AKP görevini layığıyla yerine getirememiştir. Seçimlerin öncesi ve sonrasında sağduyulu bir Türkiye olacağını iddia etmesine rağmen bu gerçekleşmemiştir.

- AKP hükümeti her alandaki başarısızlığını halka ödetmiştir. AKP ile geçen seneler milletimizi umutsuzluğa sürüklemiştir. Kurumlar kavgalı ve gerilimli, halk mutsuz bir hale gelmiştir. AKP ile demokrasi, özgürlük gibi olumlu kavramlar asıl anlamlarında uzaklaştırılmıştır, istismar edilmiştir.

- Türkiye'nin AKP ile deyimi yerindeyse çivisi çıkmıştır. İddialarıyla yaptıkları arasında çelişki olan iktidar gerçekleri saklamıştır.

- 8 yıldır Ermeni kiliseleri onarılmış, inançlarımıza güveniyoruz sözleriyle patrikhane övülmüş, ruhban okulu için çalışmalara başlanmış, peşmerge reisleri kırmızı halılarla karşılanmış, AB'nin talimatlarına boyun eğilmiş, başörtüsü istismar edilmiş, teröristler davullarla karşılanmış, imralı canavarıyla masaya oturulmuş, medya baskı altına alınmış, iş alemi sindirilmiş, siyasi haciz altına alınmış, sizden bizden ayrımı hayat bulmuştur.
23 Kasım 2010
Cumhuriyet
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.