[COLOR="#000000"] POLİSLE GÖSTERİCİLER ARASINDA ÇATIŞMA
Burada polis engeliyle karşılaşan grubun önde gelenleriyle polis arasındayaşanan pazarlıkların ardından polis gruba dağılın uyarısında bulundu. Polisindağılın uyarısına taş ve demir bilyelerle cevap veren gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan grup üyeleri caddelerde bulunan çöp konteynırlarını ateşe vererek barikat kurdu.
AHMET ATAKAN HAYATINI KAYBETTİ
Bu eylemde kafasına gaz kapsülü ile ateş edildiği iddia edilen 22 yaşındakiAhmet Atakan'ın hayatını kaybetti.
KAFASINA DARBE ALMIŞ
Ağır yaralı olarak Antakya Devlet Hastanesi'ne getirilen Atakan'ın duran kalbi doktorların müdahalesi sonucu çalıştırıldı. Ancak yaklaşık 15 dakika sonra Atakan'ın hayatını kaybettiği bildirildi. CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, hastaneye giderek Atakan'ın durumu hakkında bilgi aldı. Akgöl, hayatını kaybeden Atakan'ın başında darbe olduğunu söyledi.
GEZİ'DE ÖLEN 5 İSİM GİBİ YİNE BİR ALEVİ
Gezi protestolarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert, Medeni Yıldım, Mehmet Ayvalıtaş Alevi'ydi. Dün hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın da bir alevi olması bölgede bir alevi-sünni çatışması çıkarılmak istendiğinin en açık belirtisi olarak görüldü.
Hatay’da Alevi-Sünni çatışması isteniyor
Konu Sahibi / Yazar
GAMZE
Kategori / Forum
Alevi Haber
Yorumlar / Cevaplar
0
Okunma / Görüntüleme
2980
Hatay’da Alevi-Sünni çatışması isteniyor
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi