You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Google Earth fena yakaladı!

Google Earth fena yakaladı!

Junior Member
Google Earth fena yakaladı!
Google Earth fena yakaladı!

[Resim: 1.jpeg]

Google Earth'te ortaya çıkan bu görüntüler, yıllardır inkar edilen gerçeği gözler önüne seriyor!Kuzey Kore yönetimi ne kadar inkar ederse etsin, internete düşen ve Google Earth'te ortaya çıkan yeni uydu fotoğrafları, yönetimi zor durumda bırakacağa benziyor.

Fotoğraflara yakından bakıldığında erkek, kadın ve çocukların yer aldığı 200 bin insanın kamplarda tutulduğu görülürken, bu kampların birçoğu dağlarda veya vadilerde konuşlanmış durumda.

Uydu fotoğraflarını çeken Güney Kore yönetimi, Kuzey Kore'nin inkar ettiği birçok şeyi yayınladığı bu fotoğraflarla yalanlarken, uzmanlara göre on binlerce tutuklunun kamplarda tutulduğunu ve tutukların sık sık evlerinden alınıp bu kamplara götürüldüğü konusunda hemfikir.
kaynak : milliyet.com.tr

[Resim: 1.jpeg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.