[FONT="Courier New"][COLOR="SlateGray"]G-20 ülkelerinin yapacağı toplantı öncesinde ülkelerin maliye ve ekonomi bakanları toplandı. Toplantıda Türkiye'yi önceki gece Londra'ya gelen ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Başkanı Başkanı Durmuş Yılmaz temsil etti.
G20 ülkelerinin Maliye Bakanları'na ev sahipliği yapan İngiltere Maliye Bakanı Alastair Darling, dünden bu yana maliye bakanları olarak zirve öncesi çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekerken, bütün çabalarının süregelen ekonomik krize ortak bir çözüm üretmek olduğunu söyledi.
G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları öğleden sonraya kadar toplantılarını Horsham kasabasındaki tarihi South Lodge otelde sürdürecek. Bakanlar toplantısı İngiltere Maliye Bakanı'nın öğleden sonra yapacağı basın toplantısıyla sona erecek.
Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ile beraberlerindeki heyetin yarın Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.
G-20'nin maliye bakanları Horsham'da buluştu
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana
Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Pir Zöhre Ana
Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler