You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

fettullah ve Alevilikte Mumsöndü...

fettullah ve Alevilikte Mumsöndü...

Posting Freak
fettullah ve Alevilikte Mumsöndü...
Fetoşun facebookta vidiolarını görmedinizmi papanın elini öperken bu adama güvenilirmi şeytan kılıklı putperest Allah A İnanıyormu ki sorun bi alevileri çekecek sünlüleri çektigi gibi ne şeytandır o ne şeytan suratında insan nuru kalmamıs halen para için delirmiş napacagını şaşmış Allah korusun böylelerinden
Babam Seninle Dogdum Seninle Ölecegim Varsın Bana Ölüm Senin Yolunda Senin Işıgında Gelsin Grurumsun Pirimsin Atamsın Örnek Aldıgım Tek Lidersin BABAM
Atatürk
Posting Freak
fettullah ve Alevilikte Mumsöndü...
[FONT="Arial Black"]Bu Fetoş bir acıklamasında , bunların Risaliye nur diye bir kitapları var bu kitabı yazan fetoşun hoçası Saidi Nursidir, sözde bu kitabı yazarken HZ ALi Bu fetoşun hoçası Saidi Nursinin, kulağına feyiz olarak üflemiş,bu kitap öyle cıkmış , Valla benim Bildiğim ŞAHI MERDAN ALİ , ömer gibi zihniyetlere bir üflerse yedi ceddi geberir gider, bunlar ortalığı karıştırmak ve için yapılan siyasetci oyunlarıdır, bu zaman kadar böyle bir acıklama yapmadın şimdi durduk yere cıkıyon Mum Söndü olayını kendince yorumluyon , bunu cıkartan sensin, senin zihniyetinde olan insanlar cıkarmadımı?, binlerce canı katletmediniz mi? , iftira atmadınız mı?
Nefsi “Pir”in gölgesinden başka hiçbir şey öldüremez; o “nefs öldüren”in eteğini sımsıkı tut.
''HZ MEVLANA''

ÜSEYİN'in Aşkına Şahitsen, Bu Şahadet Kutlu Olsun... Sen ÜSEYİN'in Aşkı ile Her Dem Diri Kalanlardansın, Ve Sen
'' Aşkın Şehidi'sin!..''
Ben HZ. ÜSEYİN'DEN NASIL YAŞAMAYI VE NASIL ÖLMEYİ ÖĞRENDİM
ÇELEBİ
Son Düzenleme: 06/12/2009, 18:07, Düzenleyen: Hür_Şehit.
Posting Freak
fettullah ve Alevilikte Mumsöndü...
Gene iftira atarlar nefsi bozuk insanlar maksat insanları kavgaya getirip geriden seyirci olacaklar inşallah birbirlerinden bulurlar PİRİMİN Gözüne batarlar bellarını kendilerinden bulurlar.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.