You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Emniyet'in sitesine saldırı

Emniyet'in sitesine saldırı

Posting Freak
Emniyet'in sitesine saldırı
Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi egm.gov.tr sabah saatlerinde hacker saldırısına uğradı. Site bir saat sonra normale dönebildi.

Sitenin kim tarafından hacklendiği netlik kazanmazken, siteye giriş yapıldığında çok sayıda dilde 'Hoşgeldin' anlamına gelen sözcükler kullanıcıları karşılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri sorunun neden kaynaklandığının araştırıldığı, bilgi işlem birimlerinin çalışma yürüttüğünü, sitenin kısa zamanda normal haline döneceğini belirttiler. Yetkililer, sitenin hacklendiği mi yoksa farklı bir sorundan kaynaklı mı erişiminin engellendiği noktasında araştırma yapıldığını da bildirdiler.

Site yaklaşık 1 saatlik erişim sorununun ardından TSİ 10.49 itibariyle eski haline döndü.

20 Şubat 2014 Perşembe
cumhuriyet.com.tr
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.