You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Deri yaşlanmasını durdurmayı başardılar

Deri yaşlanmasını durdurmayı başardılar

Posting Freak
Deri yaşlanmasını durdurmayı başardılar
Yetkililer, yeni geliştirdikleri buluşla deri yaşlanmasını geciktirdiklerini açıkladı...
[BNestle ve Loreal, yeni geliştirdikleri buluşla deri yaşlanmasını geciktirdiklerini açıkladı

Şekerle kaplanmış bir tabletle cildin yaşlanması geciktiriliyor. Besin ve dermatoloji bilimini birleştiren buluşta, domateste bulunan bir bileşen kullanılarak deri hücrelerinin yeniden canlanması sağlanırken, eskilerin hasar görmesi engelleniyor.

Üreticiler, şekerli tadın kadın ve erkeklere, ilaçtan çok yaşam tarzı ürünü olarak görünmesini sağlamasını umuyor. Inneov Fermete adlı kırmızı hap, Avrupa ve Güney Amerika’da şimdiden satışa sunuldu. İngiltere’de de pazara sunulması planlanıyor. Ürünün geliştiricileri testlerin çok başarılı sonuçlar verdiğini söylüyor.[/B]
[Resim: 7666useyin.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.