You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Beyoğlu Adliyesi'nde dosyaları görenler şaşırdı

Beyoğlu Adliyesi'nde dosyaları görenler şaşırdı

Posting Freak
Beyoğlu Adliyesi'nde dosyaları görenler şaşırdı
Sabah saatlerinde bomba ihbarı yapılan ve daha sonra asılsız olduğu anlaşılan Beyoğlu Adliyesi'nin bahçesini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
[Resim: medya.php?mn=73154]

Çağlayan’da yapılan yeni Adliye Sarayı’na taşınma hazırlıklarının başladığı adliyede kalemlerde ve arşiv bölümlerindeki dosyalar adliye bahçesine çıkarıldı. Daha sonra yanyana bahçeye bırakıldı.

Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar dosyaları çöp zannetti. Çünkü yağmur uyarısı yapılan İstanbul'da, dava dosyalarının ıslanmaması için herhangi bir önlem alınmamıştı.

Bomba ihbarı yapılmıştı

Beyoğlu Adliyesi'nin arşiv bölümüne bomba konulduğu yolundaki ihbar üzerine adliyenin yerleştiği 4 blok boşaltıldı. Arşiv bölümünde arama çalışması başlatılan adliyeye dedektör köpekler de getirildi. Bomba arama çalışmalarının ardından ihbarın asılsız olduğu belirlendi.
10 Haziran 2011
Cumhuriyet
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.