You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başbakan saldırıyı yapanı açıkladı

Başbakan saldırıyı yapanı açıkladı

Administrator
Başbakan saldırıyı yapanı açıkladı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki patlamayla ilgili "Saldırının YPG ile irtibatı ortaya konmuştur" dedi.

Genelkurmay Karargahı'nda Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile birlikte açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu "Saldırı asker ve sivillere yönelik. İntihar saldırısını gerçekleştirenler belirlendi. Bu saldırıyı bölücü terör örgütü mensuplarıyla Suriye'den sızan YPG mensubu bir kişinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

'9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI'
Davutoğlu saldırganın Suriye vatandaşı Salih Necar olduğunu belirterek olayla ilgili 9 kişinin gözaltına alındığınıi soruşturmanın derinleştirilerek sürdürüldüğünü duyurdu.

Odatv.com
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.