You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Astsubayı Şehit Eden Işid Militanının Cesedi Adli Tıp Kurumu'na Sevk Edildi

Astsubayı Şehit Eden Işid Militanının Cesedi Adli Tıp Kurumu'na Sevk Edildi

Administrator
Astsubayı Şehit Eden Işid Militanının Cesedi Adli Tıp Kurumu'na Sevk Edildi
Kilis’in Elbeyli ilçesinde Astsubay Mehmet Yalçın Nane’yi şehit eden terör örgütü IŞİD mensubunun cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.


] Kilis'in Elbeyli ilçesinde Astsubay Mehmet Yalçın Nane'yi şehit eden terör örgütü IŞİDmensubunun cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

] Dağ Hudut Karakolu'na yapılan saldırıda Astsubay Mehmet Yalçın Nane'yi şehit eden Uzman Çavuşlar Mecit Çakmakçı ile Mahmut Kurt'u yaralayanlar arasında bulunan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin açtığı ateş sonucu öldürülen IŞİD militanının cesedi otopsi içinKilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Polis, hastane morgunun önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Yapılan otopsinin ardından IŞİD mensubunun cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. -

KİLİS HABERLER.COM

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.