Aleviliği Kim Temsil Etmeli?
işçi yazdı: ne ozellıgı var bu zohre ananınızın ben cok merak edıyorum
su yazılarınızı goruyorum tıtan grubu gıbısınız ataturku kullanıp burda mılletı kandıyorusunuz
ben daha bole bırsye gormedım bu yasıma kadar bızımde analarımız var bole ılahlastımıyorlar ama kımse nede o kendını ılahlastıyor ınsanların sırtından gecınyorusunuz bu sıteyıde acmıssınız reklam yapma maksadıyla
zohrenın tıtancıları
atmadan su zohrenın ozellıklerını yazın cok merak edıyorum
Sayın işçi; anne olmak farklı Ana olmak farklı şeyler.Öncelikle buna biraz kafa yorun.Sizin yöredeki anayı hiç duymadım.Gerçek bir eren icraatıyla asla karanlıkta kalmaz aşikar olur.
Ayrıca Ana'yı ilahlaştırmaya hiç gerek yok icraatları 26 senedir aşikardır.Bazı yobaz çevrelerde aynı sizin Ana'ya söylediğiniz gibi Atatük'ü ilahlaştırıyorsunuz diyorlar ve sadece demekle yetiniyorlar.Atatürk'ü ilahlaştıran insanlar mı,acaba T.C'ne yaptığı sayısız hizmetler mi?
Atatürk'e canı gönülden onun ilke ve inkilaplarına ibadet eder gibi sahip çıkmak boynumuzun borcudur bizce. Kullanmak olarak algılıyorsanız size cevabım bize gelene kadar Atatürk'ün adına açılmış sayısız dernek ve vakıflara yöneltin bu eleştirilerinizi Atatürk'ün adına seminerler düzenliyoruz diye içki sofralarında kendinden geçerek nara atanlara sorun bu sorularınızı.
Ana'nın ilahlaştırıldığını söyleyen ne ilk kişisiniz ne de son kişi olacaksınız,
bize bu eleştirilerinizle güç veriyorsunuz biz amacımıza daha sıkı sıkı kenetleniyoruz.
Bizim amacımız birlik beraberlik kardeşlik çerçevesinde Ata'mızın ilke ve inkılaplarına ibadet edercesine sahip çıkarak;
Zöhre Ana'nın önderliğinde ALLAH,MUHAMMET,ALİ yolunun güzelliklerini gelmiş geçmiş tüm eren ve evliyaların sevgisi ve sönmeyen ışığıyla gelecek nesillere ve yavrularımıza miras bırakmaktır.
Biz kimseyi Ana'ya inandırmak zorunda değiliz.Bu yolumuzun büyüklüğüne yakışmaz.İsteyen inanır istemeyen inanmaz.Ama inananlara da saygı duymak nezaketini göstermek insani bir vasıftır.