You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Akit kendini aştı!

Akit kendini aştı!

Posting Freak
Akit kendini aştı!
Asılsız haberleri ve nefret söylemleriyle dikkat çeken Yeni Akit gazetesi, bunlara bir yenisini daha ekledi. Yeni Akit,10 Kasım törenleri sırasında vatandaşa ’gavat’ diyen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’a sahip çıkarak, MİT’e tezgâh düzenlediğini iddia ettiği paralel yapının, aynı tezgâhı Vali Coş’a da kurduğunu yazdı.

Yeni Akit haberinde ’paralel yapının Vali’nin yakın koruma birimine sızarak aracı göstericilerin ortasına çektiği’ gibi fantastik iddialar öne sürdü. Gazeteye göre, Vali Coş’un vatandaşa ’gavat’ diyebilmesi için gerekli altyapı, iki aşamalı bir plan dahilinde tezgâhlandı. Paralel ekibin önce ’isimsiz DHKP-C ihbarıyla’ valinin güvenliğinden sorumlu yakın koruma birimine nüfuz ettiği, daha sonra Coş’un aracının ’marjinal grupların ortasına çekildiği’ iddia edildi. Haberde, vali olayındaki güvenlik zafiyetinin, tasfiye edilen eski emniyet görevlileri tarafından kasıtlı olarak oluşturulduğu, Gezi eylemlerinde de aktif rol alan marjinal isimlerin kasıtlı olarak bu grup tarafından olayın yaşandığı yere yerleştirildiği ve Vali Coş’un Adana’dan uzaklaştırılmak istendiği belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Vali Coş’a hakaret ve tehdit ettiği ileri sürülen iki kişi hakkında kamu davası açılmıştı. Vali Coş’a dava açılıp açılamayacağı ise Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yapacağı soruşturma neticesinde ortaya çıkacak.

Sözcü
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.