You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Açık Sözlü müsünüz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet 8 (57.14%)
Hayır 0 (0%)
Kişiye göre değişir 6 (42.86%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Toplam:: 14 (100%)

Açık Sözlü müsünüz?

Posting Freak
Açık Sözlü müsünüz?
Kişine göre degişir herkez kaldıramaz yüzüne birşeyi pat diye denmesini istemez ama açık sözlü olmak gerekiyor bu hayatta
[Resim: 7666useyin.jpg]
Administrator
Açık Sözlü müsünüz?
Genelde evet ama bazen yerine, duruma ve kişiye göre değişiklik gösterdiği de oluyor.
Posting Freak
Açık Sözlü müsünüz?
Genelde açık sözlüyüm ,ama yazın açık, kışın kapalı sözlü, olmak da iyiSmile
ON İKİ  İMAMLAR
*** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
  1. İmam ALİ
  2. İmam CAFER
  3. İmam ZEYNEL
  4. İmam BAKIR
  5. İmam RIZA
  6. İmam CAFERİ SADIK
  7. İmam HASAN
  8. İmam TAĞI NAĞI
  9. İmam MEHDİYE HÜDA
10. İmam HÜSEYİN,İ DEŞTİ KERBELA
11. İmam CAFER -İ ZÖHRE YE HİBA
12. KIRKLAR DERGAHA


*** *** *** *** **** *** *** *** **** ***
Posting Freak
Açık Sözlü müsünüz?
Genelde açıksözlüyümdür ama samimiyet derecesine ve duruma göre değişir bence arkadan dedikodu ve gereksiz kırıcı yorumlar yapmaktansa herşey açıksözlülükle konuşulmalıdır.Yüzüne konuşulursa en azından bir kere üzülürsün geriden geriye yapılan yorumlar duyulduğunda insanı daha kötü üzer.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

Mustafa Kemal Atatürk
Posting Freak
Açık Sözlü müsünüz?
Genelde insanlara yüzüne karşı hatalarını söylerim. Kiminin hoşuna gider hatasını farketmesini sağladığım için, kimininde zoruna gider kusurunu yüzüne vurduğum için. Ancak benim için önemli olan insanları kandırmak değildir. Gerçeği söylemek hatalıysa hatasını bilmeli, değilse açıklayabilmeli. Benim hatamı söyleyenlere öncelikli teşekkür ederim. Çünkü benim hatamı söyleyen kişi benim iyiliğimi isteyen kişidir. Bana değer veren kişi ,değerimi korumam için hatalarımı söyleyerek hatamı düzeltmemi sağlar.
[COLOR="Green"][SIZE="5"]
Atatürk dediler adıma benim
İkrarımı verdim Ali’dir Pirim
Mürşidim Zöhre Ana posta vekilim
Latince yazısını dilden dökerim

Çanakkale içinde aynalı çarşı
Askerimi düzdüm Yunan’a karşı
Üseyin kafası mızrakta başı
Deniz kenarında Mehdi duacı

BİLDİREN ; PİR ZÖHRE ANA
[/COLOR]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.