You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Abdullah Gül'den "yeni parti" açıklaması

Abdullah Gül'den "yeni parti" açıklaması

Administrator
Abdullah Gül'den "yeni parti" açıklaması
11 .Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, [COLOR="#000000"] "Yeni parti kurmam şeklindeki söylentilerin aslı yok bunlar asılsız hiç biri doğru değil. Benden önceki Cumhurbaşkanları görevi bıraktıktan sonra nasıl davrandılar ise bende öyle davranırım. Hükümete gerekli ve istedikleri takdirde yardımcı olurum’ dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün koltuğunu Recep Tayyip Erdoğan'a devrettikten sonra ne yapacağı merak konusu olmaya devam ederken Gül ilk ziyaretini memleketi Kayseri'ye yaptı.
Memleketinde coşkulu bir şekilde karşılanan Abdullah Gül'ün uçağı Kayseri'ye indiği sırada havaalanında "Memeleketim" şarkısı çalındı.

Gül ile ilgili "yeni parti" tartışmaları devam ederken gerçekleşen bu ziyaret, yerel gazetelere de çok farklı yansıdı. "Kayseri Kent Haber" gazetesi, "Dünya lideri ve halk kahrmanı Kayseri'de" manşetini kullandı.

odatv.com/n.php?n=abdullah-gulden-yeni-parti-aciklamasi-1909141200
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.