You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

12 yaşına gelince ölecekler...

12 yaşına gelince ölecekler...

Posting Freak
12 yaşına gelince ölecekler...
Öncelikle bu haberi İngiltere'de Zöhre ana'm sayesinde kanseri yenen Trevor'ın görmesini ve bu aileyle bağlantı kurup buraya getirmesini isterdim...


İngiltere'de 7 yaşındaki Ashleigh ile 4 yaşındaki Alisha, 300 bin doğumda bir görülen genetik hastalık yüzünden 12 yaşından önce ölecek.




Çocuklarıyla birlikte Lancester bolgesinde yaşayan ve kızlarını iyileştirecek hiçbir tedavi yönteminin olmadığını vurgulayan anne Jane Lennon, her dakikasını onlarla birlikte geçirmeye çalışıyor.
Kız kardeşlerin hastalığı genetik bir sorun yüzünden. Bu sorun 300 bin doğumda bir ortaya çıkıyor. Aynı kusurlu gene sahip bir çiftin bebek dünyaya getirmesiyle anlaşılıyor.
[Resim: 149.jpg]Acılı anne de bu durumu, "Aslında hemen hepimizde kusurlu gen var ve biz bunun farkında değiliz. Problem, karşınıza aynı kusurlu gene sahip karşı cinsten biri çıktığında ve çocuk yaptığınızda ortaya çıkıyor" sözleriyle özetliyor.
7 yaşındaki Ashleigh şu an görme yetisini kaybetti ve konuşamıyor. Hiçbir kasını oynatamıyor ve tüple besleniyor. Alisha'nın durumu şimdilik iyi olsa da ona da ablası gibi inme inecek ve aynı belirtilerle hayatını devam ettirecek. İki kız da ne yazık ki 12 yaşını göremeden hayata gözlerini yumacak.
Kelimelerim sistem hatasından yanlış yerden ayrılıyor...

“Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
[Resim: imza3cp.gif]


Özü bitmiş, gümanı pak olmamış,şeytana tapmış, nefsi çıkarı için arayıpta birşey bulamamış, kuyruk acısı varsa,Derviş Muhammed'in de dediği gibi" bir kılını çektiyse" Zöhre Ana, onu değerlendirmek ister aklısüre.Ehlibeyt'in meyvası bitmez, dalı budağı kurumaz,sen ne kadar kezzap dökersen dök, O'nun Zemzem çeşmesi ALİ'dir

Derviş'in HAK kelamını can kulağıyla dinliyebliyorsan yeter,firdevs bağından bir gül alabiliyor musun,O'nun ibadetine,saldığı yola,yaşatmak istediği güzelliğe canı gönülden yürüyebiliyorsan en büyük mutluluk budur.
(Pir Zöhre Ana)
Son Düzenleme: 18/10/2010, 16:41, Düzenleyen: FadimeBK.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.