You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Zeki Sezer'e soruşturma açıldı

Zeki Sezer'e soruşturma açıldı

Posting Freak
Zeki Sezer'e soruşturma açıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, konuşmanın yapıldığı Muğla'nın Marmaris İlçesi Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında eski Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer, Ankara Adliyesi'nde Talimat Savcılarına ifade verdi.

Sezer'in ifadesinde, iddia konusu konuşmayı yaptığında bir siyasi partinin lideri olduğunu vurgulayarak, "Sözlerim eleştiri mahiyetinde olup, kesinlikle kişisel bir hakaret kastı taşımamaktadır" dediği öğrenildi.


"Birçok şeyin daniskası"

Sezer, 24 Ağustos 2008'de partisine katılımlar nedeniyle Marmaris'te düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Rize'de hidroelektrik santrallara karşı çıkan çevrecileri "Boş vakitlerini değerlendirenler" diye niteleyen ve "Ben çevrecinin daniskasıyım" diyen Erdoğan'ı eleştirerek, "Birçok şeyin daniskası, sahte kabadayıların daniskası ve bölücülerin daniskası, Başbakanların daniskası değil, yüz karası" ifadelerini kullanmıştı.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.