You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yarbay'ın Cenazesinde Sürpriz İsim

Yarbay'ın Cenazesinde Sürpriz İsim

Posting Freak
Yarbay'ın Cenazesinde Sürpriz İsim
[Resim: 37.jpg]

İntihar Eden Deniz Yarbayın Cenaze Törenine Hakkında Suikast Planı Hazırladığı Öne Sürülen Komutan ve Eşi de KatıldHakkındaki tutuklama kararını duyunca intihar eden Deniz Yarbayın cenaze törenine hakkında suikast planı hazırladığı öne sürülen komutan ve eşi de katıldı...

Kocatepe Camii'nden bildiriyorEski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral
[url=http://www.haberler.com/metin-atac/][COLOR=#aaaaff]Metin Ataç [/url] ve şimdiki Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref [url=http://www.haberler.com/ugur-yigit/][COLOR=#aaaaff]Uğur Yiğit [/url]'e yönelik suikast planı suçlamasıyla hakkında ikinci kez tutuklama emri çıkarıldığı için intihar eden Deniz Yarbay Ali Tatar'ın cenaze töreni ilginç gelişmelere sahne oldu.

Kocatepe Camii'nde yapılan törene merhum Yarbay Tatar'ın da aralarında bulunan askerlerin suikast düzenleyeceği öne sürülen komutan da geldi.

Oramiral Eşref
[url=http://www.haberler.com/ugur-yigit/][COLOR=#aaaaff]Uğur Yiğit [/url], camide ilk olarak Yarbay'ın acılı eşi Yıldız Tatar'a başsağlığı diledi.

Bu sırada merhum yarbayın eşi Tatar şöyle konuştu:

"Kocam onuruyla öldü.
[url=http://www.haberler.com/tsk/][COLOR=#aaaaff]TSK [/url]'ya komplo kuruyorlar. Bu komplo 10 yılda hazırlandı. Belli bazı subayların hepsi içeride. 29 kişi boşu boşuna yatıyor. Benim eşim çok çalışkan biriydi. Ellerinde hiçbir belge yokken ikinci tutuklama emri çıkardılar. "

Kız kardeşi ise "Kardeşimin madalyalarını kıskandılar gözyaşlarında boğulsunlar inşallah" dedi.

KUZENDEN İLGİNÇ İDDİA

Hala oğlu Hasan Açık ise ilginç bir iddiada bulundu:

"Kuzenim polisler geldiğinde onlara bunalımdayım beni hastaneye götürün demiş. Ancak onlar ellerindeki emri uyguladıklarını söylemiş. Bunun üzerine izin isteyip içeri girmiş ve kendini vurmuş."

Cenazeye
[url=http://www.haberler.com/tsk/][COLOR=#aaaaff]TSK [/url] adına en yüksek rütbe ile Genelkurmay İkinci Başkanı Aslan Güner ve Genelkurmay İkinci Başkan Yardımcısı Hava Orgeneral Bilgin Balanlı katıldı. Ayrıca Deniz Kuvvetleri Komutanı Ormairal Eşref [url=http://www.haberler.com/ugur-yigit/][COLOR=#aaaaff]Uğur Yiğit [/url] ve eşi de hazır bulunuyor.

[url=http://www.haberler.com/genelkurmay-baskanligi/][COLOR=#aaaaff]Genelkurmay Başkanlığı [/url], Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Donanma Komutanlığı ve Güney Deniz Sahası Komutanlığı'nın çelenk gönderdiği görüldü.

Ayrıca Hüseyin Ünver ve Turan Dişli adına iki çelenk daha var.
ı...
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.