You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yanardağ'ın faaliyeti azaldı

Yanardağ'ın faaliyeti azaldı

Posting Freak
Yanardağ'ın faaliyeti azaldı
Yetkililer, yeni yapılan ölçümlere göre hava trafiğini bir aydan fazla bir süre felç eden yanardağın faaliyetinde azalma görüldüğünü kaydetti.

Uzmanlar, yanardağın kraterinin derecesinin 100 santigrat dereceye düşmüş göründüğünü, bunun, yanardağın magma değil buhar püskürttüğü anlamına geldiğini belirtti.

Bununla birlikte, patlamanın tamamen sona erdiğini söylemek için çok erken olduğu ifade edildi. İzlanda Meteoroloji Kurumundan jeofizikçi Steinunn Jakobsdottir, BBC'ye verdiği demeçte, "yanardağın şimdi atıl olduğunu, yanardağın tarihine göre sakinleşip tekrar enerji kazanabileceğini" söyledi.

Yanardağın patlamasından kaynaklanan kül bulutları, geçen ay binlerce uçuşa engel olmuştu.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.