You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yağışlar devam edecek

Yağışlar devam edecek

Posting Freak
Yağışlar devam edecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin iç ve batı kesimlerinde hafif yağış geçişleri görülecek.

Hava sıcaklığı batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genel olarak güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.



[COLOR="#ff0000"]Bölgelere göre hava durumu

Bölgelere göre hava durumu da şöyle gerçekleşecek:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Çanakkale çevreleri ile zamanla bölge geneli hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla) ile gece saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Adana, öğle saatlerinden sonra Hatay ve Osmaniye, gece saatlerinden itibaren Antalya, Isparta ve Burdur çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu : Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra bölge geneli aralıklarla hafif yağmurlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu, gece saatlerinde Zonguldak, Bolu ve Düzce çevreleri hafif yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Bolu çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gümüşhane ve Bayburt çevreleri hafif yağmurlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Tunceli, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari ve Şırnak, akşam saatlerinde Kars ve Ardahan çevreleri aralıklı olmak üzere hafif yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur, zamanla Erzincan, Erzurum, Tunceli, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don hadisesi bekleniyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra G.Antep, Kilis ve Siirt çevreleri hafif yağmurlu geçecek.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.