You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vatandaşa 'Nataşa' da dağıtın!

Vatandaşa 'Nataşa' da dağıtın!

Posting Freak
Vatandaşa 'Nataşa' da dağıtın!
[Resim: 4059.jpg]
Kamer Genç bazı illerde uygulanan yardımlara alternatif sundu.
TBMM Genel Kurulu'nda İşsizlik Sigortası kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı ele alınırken Tunceli Bağımsız milletvekili Kamer Genç kürsüye çıktı ve bazı illerde Valilikler aracılığıyla yapılan yardım kampanyalarından bahsetti.

Vatandaşa beyaz eşya dağıtılmasına karşı olmadığını vurgulayan Genç, "Ancak bunu oy avcılığı için yapıyorsunuz. Vatandaşı satın alacağınızı zannediyorsunuz. İktidar yerel seçimleri kazanabilmek için çamaşır makinesinden, buzdolabına kadar her şeyi dağıtıyor. Oldu olacak, bekar olan vatandaşlara da birer Nataşa verin ' dedi.

KAMER GENÇ'E "ONU DA SEN VER" YANITI

Genç'in bu konuşmasına AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli müdahale ederek oturduğu yerden "Onu da sen ver" diye laf attı. Genç ise 'Benim imkanım yok sen ver' dedi. Genç daha sonra Meclis kulisinde gazetecilerin soruları üzerine " Vermedikleri kalmadı. Nataşa da versinler. Nataşa'ların da paraya ihtiyacı var" yorumu yaptı.
[Resim: pirzhreana1.jpg]

ZÖHRE ANA PİRİMİZ
YOLUNDAYIZ HEPİMİZ...
[Resim: ali-ata-ana.gif?type=sigpic&dateline=1222017440][Resim: thumb196233649pe7nu4.gif]


GELİN EY DOSTLARIM BİRLİK OLALIM.
İKİ CİHAN SELVERİNDEN SORALIM
SORULUR SORGULAR DARDA DURALIM
MÜRŞİDİ KAMİL'E KUL OLMADIKÇA...

( PİR ZÖHRE ANA )
Member
Vatandaşa 'Nataşa' da dağıtın!
Sayın Kamer Genç'in artık siyaset yapma yaşı dolmuş bence.Bir ara çiçek sulama davası şimdi de bu natasa davası.Adamlara niye kızıyor ki bu kadar bizim cahil halkımıza ne verirsen ver zaten oyu alırsın.Suç iktidarda değil ki kendini çamaşır makinasına,bir kömüre,bir koli erzağa satan halkta

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.