You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Van ve Ege’de deprem

Van ve Ege’de deprem

Member
Van ve Ege’de deprem
Ege Denizi'nde Richter ölçeğine göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 00.28′de merkez üssü Ege Denizi olan yerin 11.84 kilometre derinliğinde olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.
Van’da 4.3 büyüklüğünde deprem
Saat 03.16′da merkez üssü Van merkez olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamada, il merkezinde saat 03.16′da, 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.
Açıklamada, yerin 10,5 kilometre derinliğinde oluşan depremin başta Van merkez ilçe olmak üzere Bağdaşan, Karaağaç, Ermişler, Derebey ve Akçift köylerinde de hissedildiği bildirildi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.