You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

'Umarım CHP bölünür'

'Umarım CHP bölünür'

Posting Freak
'Umarım CHP bölünür'
Canlı yayına çıkardığı tinerci çocuk nedeniyle Başbakan Erdoğan tarafından sert bir şekilde eleştirilen ve devamında geri adım atan Cüneyt Özdemir'den tartışma yaratacak açıklamalar

Samanyolu Haber TV'de Öğle Arası programına konuk olan gazeteci-yazar Cüneyt Özdemir 'dindar gençlik' ve 'tinerci gençlik' genellemeleri altında başlayan polemiğe ilişkin düşüncelerini aktardı.

KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Cüneyt Özdemir, kendi programına konuk olarak çıkardığı tinerci çocuk ile ilgili amaçlarının ortamı germek olmadığını sadece farklı bakış açısıyla olayı irdelemeyi amaçladıklarını söyledi. Özdemir, annesinin başörtüsü taktığını söylediği için kendisine tepki gösterenlerin olduğunu ve bir karalama kampanyasının başlatıldığını belirtti.

Umarım CHP bölünür

Yeni anayasa hazırlık çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürülmesi için Türkiye'deki siyaset dilinin yumuşaması gerektiğini belirten Özdemir 'Eğitimde inanılmaz iyi işler yapılıyor, sağlıkta büyük bir reform yapıldı, ekonomi tıkırında; yani işler iyi gidiyor. Peki bu gerilim neden?' diyerek referandum öncesindeki vaadlere de gönderme yaptı.

CHP'de yaklaşan kurultaya ilişkin olarak da 'Ben CHP'nin bölünmesinden yanayım; açık söylüyorum. Riskli bir söz ama eğer CHP büyümek istiyorsa bölünmesi şart diye düşünüyorum. CHP'de her iki grup içinde de bir iktidar savaşı var. Hangisi kazanırsa kazansın CHP gerçek kimliğiyle ayakta duramayacak; şizofren bir yeri olacak' diyerek görüşlerini aktardı.
gazetevatan.com
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana
Administrator
'Umarım CHP bölünür'
Taşıyamayacağın yükün altına girersen böyle soytarı olursun..Dönek..Adam olsan lafının arkasında dururdun..Artık ne ordasın ne burda..ortada soytarısın..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.