Türkiye'de ilk eşcinsel evlilik gerçekleştirild i!
donanma44 yazdı:Alevi Açılımı, kürt açılımı , Roman açılımı ve eşçinsel evlilik ben bir türlü bağlantı göremedim. Açılımlara dair en ufak bir bilgi, belge, açıklama yok. Tarih zaman yok. Amaç hedefler yok. Bu yüzden alakasız oldu bence sayın abim.
*********************************************************************************************
Açılım demek bir milleti parçalamak, bölmek, birbirine düşman bırkamak, o milletin bütün deyerlerini ,herşeyini deyiştirmek demekdir ve deyilmidir?????, bunun da asla belgesi, bilgisi olmaz, belgesi olsaydı, yapdıranlar, yapanlar suç işlemiş olur du, hedef halkın kendisini suçlu düşürmek deyilmi dir, bunun önünüde yasalarla açmak, yapanları korumak deyilmi.?????
Hırsızın belgesı olmadıgına göre ,açılımında belgesi olmaz, Açılım bir maskeydi, bundan sonrada ikinci maske geliyor, İnsan hakları , böylece bir milletin Ahlakı deyerleri nasıl yok oldugunu görmek yaşamak ne kadar üzücü bir hale gelecek.normal olacak ???
*************************************************************************************