You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türk askerine inanılmaz tuzak.

Türk askerine inanılmaz tuzak.

Posting Freak
Türk askerine inanılmaz tuzak.
Kunuri Savaşı’yla ilgili şok edici bir iddia ortaya atıldı.

[COLOR=darkslategray]Los Angeles’ta bir araya gelen [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray]li ve Türk gaziler, Türk ordusunun tercümanlar tarafından aldatıldığını ileri sürdü.

Kunuri Savaşı,
[COLOR=darkslategray]Türkiye [COLOR=darkslategray]’nin NATO üyeliği için 1950’de asker gönderdiği [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray] Savaşı’nda [COLOR=darkslategray]Çin [COLOR=darkslategray] Ordusu ve Kuzey [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray] birliklerine karşı direndiği en önemli muhabereydi. 26-29 Kasım arasında devam eden çatışmalarda Türk birliğinin direnişi sayesinde cephenin çökmesini engellendi. Türk tugayı, müttefiklere çekilmek için gereken 3 günü kazandırmış, kendisi de zaiyat vermesine rağmen kuşatmayı yararak imhadan kurtulmuştur. Bu muharebede tugayın toplam zayiatı 767 subay, astsubay ve er olmuştu. İşte Türk ordusunun [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray] Savaşı’nda [COLOR=darkslategray]ABD [COLOR=darkslategray]’den sonra en büyük kaybı vermesine de neden olan bu savaşla ilgili önceki gün [COLOR=darkslategray]ABD [COLOR=darkslategray]’nin Los Angeles kentinde bir araya gelen [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray]li ve Türk gaziler çok ilgiç bir iddia ortaya attı.

5 bine karşı 500 bin

Mermileri biten Türk askerlerinin kılıç ve süngüleriyle hatta bir ara yumruklarıyla
[COLOR=darkslategray]Çin [COLOR=darkslategray]li askerleri harap ettiklerini ve çemberi yarmayı başardığını ifade eden [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray]li gazilere göre Türk asklerlerinden kimsenin [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray]ce ve İngilizce bilmemesinden dolayı Amerikan ordusu Türkçe bilen Ermeni tercümanlar tutmuştu. Los Angeles’ta yaşayan emekli binbaşı Vedat Aslay, Ermenilerin Türklere verdiği yanlış bilgi yüzünden, büyük kayıplar verildiğini dile getirirken [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray]li Albay Kwang J. Yang da olayı şöyle anlattı: [COLOR=darkslategray]Kore [COLOR=darkslategray] savaşının bittiği varsayılarak ve ülkelerinde Christmas’a yetişmek isteyen Amerikan ordusu geri çekilmeye başlamıştı. Ancak [COLOR=darkslategray]Çin [COLOR=darkslategray] ordusu 500 bin kişilik bir güçle saldırdı. Amerikan askerleri çekilmek üzereyken Ermeni tercümanlar Türklere haber vermedi. Türkler 5 bin kişilik güç ile 500 bin kişilik [COLOR=darkslategray]Çin [COLOR=darkslategray] ordusuyla karşı karşıya kaldı. Etrafı sarılmış olmasına rağmen 2 bin 400’ü çemberi yarmayı başardı. Geri kalanları ise esir ve şehit düştü.
[COLOR=darkslategray]
Posting Freak
Türk askerine inanılmaz tuzak.
Ermeni düşmanlığı tarihseldir.
Milletlere karşı ön yargılı ve kindar olmamayı Atatürk'ten öğrendik.
Ancak tarihin imtihanından öğrenilmiş dersler de var.
Bunları yok saymak saflıktan öte ihanettir.
Milletler tarihinde Ermeni'nin Türk'e yaptığı katliam ve kötülükler unutulmaz bir yer tutar.
Bu gün ABD mandacılarının ve AB muhiplerinin kardeş Azarbeycan'a ihanet edecek kadar Ermeni'ye olan muhabbeti affedilmeyecektir.

"İlim Çin'de de olsa gidip alınız."- Hz. Ali.

"İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır."- Hacı Bektaşi Veli.

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir." -Atatürk.


Söz bir, söyleyen bir.
Posting Freak
Türk askerine inanılmaz tuzak.
Muzaffer Türk ordusu iki cihanında yenilmez ordusudur.
Dünya'nın her yerinde destan yazmıştır.
Ermeniler sadece korede değil,kurtuluş mücadelemizde Atatürk'e karşı içerde Türk kisvesi altında kastetmişler.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.