You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tuncay Özkan "Beni de içeri alın

Tuncay Özkan "Beni de içeri alın

Administrator
Tuncay Özkan "Beni de içeri alın
Tuncay Özkan: ''Beni de içeri alın''

[Resim: www.zohreanaforum.com]

Ankara'dan İstanbul'a gelen Tuncay Özkan "Beni de gözaltına alsınlar" diye seslendi.

Ergenekon operasyonunda adı geçen Tuncay Özkan, "Türkiye'yi bir grup gericinin eline bırakmayacağız. Biz buradayız, bir şey varsa beni de gözaltına alsınlar" dedi.

Bodrum'dan İstanbul'a gelen Özkan'ı, Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 100 kişilik bir grup karşıladı. Özkan'a destek veren grup, ellerindeki "Hepimiz İlhan Selçuk'uz" yazılı dövizlerle "Türkiye laiktir" sloganları attı.

Açıklama yapan Özkan, "Türkiye'yi bir grup gericinin eline bırakmayacağız. Biz buradayız. Bir şey varsa beni de gözaltına alsınlar. Bir kaç tane gerici gazeteci ismimizi yazılarında yayınladı. Ben kimseden korkmuyorum. Türkiye için savaşacağız" dedi.

Tuncay Özkan, Cumhuriyet Gazetesi binasına gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

İHA
Administrator
Tuncay Özkan "Beni de içeri alın
Sadece Seni değil Tuncay Özkan Hepimizi Tüm Atatürk'çü Aydın insanları içeri almaları gerek bunlar iyice azıttılar.

Çarkı geri çevirme zamanı geldi.
Posting Freak
Tuncay Özkan "Beni de içeri alın
Aliekber yazdı:Sadece Seni değil Tuncay Özkan Hepimizi Tüm Atatürk'çü Aydın insanları içeri almaları gerek bunlar iyice azıttılar.

Çarkı geri çevirme zamanı geldi.

İnşallah abi inşallah, Allah Tuncay Özkan'danda razı olsun ne deyim helal olsun tek kelimeyle........ Türkiye laiktir, ama mollalar bu cumhuriyete layık değildir
.
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet:

İyi Biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar Memleketi olamaz.


En Doğru, En Hakiki Tarikat, "Medeniyet Tarikatı"'dır. "
[Resim: ataturkimzale.gif]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.