You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tuncay Özkan: ’Alevi misin?’ diye diye

Tuncay Özkan: ’Alevi misin?’ diye diye

Posting Freak
Tuncay Özkan: ‘Alevi misin?’ diye diye
CHP Cezaevleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyelerinin Silivri Cezaevi’nde ziyaret ettiği gazeteci Tuncay Özkan, ’Sorgulamalarımda tekrar tekrar sordular ’Alevi misin?’ diye. Her seferinde ’Alevi değilim ama şimdiden sonra aleviyim’ dedim. Erzincanlıyım, bir çiftçi çocuğuyum. Bu Cumhuriyet sayesinde okudum bugünlere geldim. Üstümde malım yok, mülküm yok. Sadece ülke sevdalısıyım. Nedir bu intikam duygusu? Bitmeyen kin’ dedi.

Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, CHP heyetiyle görüşmesinde, ’Bizi diri diri mezara gömmek istiyorlar. Hekimler özgür iradeleriyle mesleklerini yapamıyorlar’ dedi.

CHP Cezaevleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeleri Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Erzincan Milletvekili Muharrem Işık; Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, Tuncay Özkan, A. Can Erenoğlu, Hasan Ataman Yıldırım ve Suat Aykın’ı ziyaret etti.



T24
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.