You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tuncay Özkan' a ilk destek!

Tuncay Özkan' a ilk destek!

Posting Freak
Tuncay Özkan' a ilk destek!


Tuncay Özkan'a hangi sitenin genel yayın yönetmeni destek verdi?

[Resim: tuncayozkan13510.jpg]
Kimse Tuncay Özkan’a kızmasın


Şimdi size Kanaltürk’teki son durumu anlatayım da Tuncay Özkan’ın kanalını satarak nasıl bir özveride bulunduğunu anlayın.

Modern bir yaşam tarzına sahip Akın İpek ile Tuncay Özkan arasında varılan anlaşmaya göre Kanaltürk’e nakit 30 milyon dolar para konuldu.

Bu paranın yaklaşık 7 milyon doları hemen devlete olan tecil edilmesi ve taksitlendirilmesi mümkün olmayan (SSK ve vergi) borçlarına ödendi.


Yaklaşık 1 milyon dolar Digitürk’e, 1,3 milyon doları ise 6 aydır maaş almayan personele ödendi.

Dün akşam Kanaltürk çalışanları gece yarısına kadar maaş ödemeleri için binadaydı ve ödemeler geç saatlere kadar sürdü.

Yapılan incelemeye göre Kanaltürk’ün henüz kesinleşmemekle beraber devlete yaklaşık 10 milyon dolara yakın vergi borcu olduğu hesaplanıyor.

Ayrıca piyasaya olan (yemek şirketi, prodüksiyon şirketlerine ödenmesi gereken borçlar gibi) 5 milyon dolara yakın borcu olduğu da biliniyor.

Yapılan anlaşmaya göre tüm bu borçlar ödendikten ve Kanaltürk’ün sahibi olan şirketin önceki güne kadar olan tüm borçları (şirkete konulan 30 milyon dolar ile) temizlendikten sonra kalan para Tuncay Özkan’a ödenecek.

Ancak Özkan’ın bu alışverişten 1 milyon dolar bile alamayacağını (resmi olarak) iddia edenler de var. İlk elden edindiğim bilgiler bunlar.

Tablo Tuncay Özkan’ın kanalı satmaması durumunda faaliyetlerine son vermek zorunda kalacağını gösteriyor.

Özkan hem kendisini ilelebet kamuya borçlu bir insan olmaktan, hem de çalışanlarına mahcup bir patron olmaktan kurtardı.

Bir gazeteci olarak Özkan’ı tebrik ediyorum. Şirketini batırıp, “beni hükümet batırdı” diyerek politika yapmaktansa, basiretli bir tüccar gibi davranarak yoluna devam ediyor. Akın İpek’e gelince. Kendisiyle ilgili edindiğim bilgiler ülkesini seven bir işadamı olduğu yönünde.

YAVUZ SEMERCİ- GAZETEPORT
"Atatürk büyüktür, ruhu Ali’ dir"
Posting Freak
Tuncay Özkan' a ilk destek!
TÜLAY yazdı:Tuncay Özkan'a hangi sitenin genel yayın yönetmeni destek verdi?

[Resim: www.zohreanaforum.com]
Kimse Tuncay Özkan’a kızmasın

İstesek de kızamayızki Tuncay Özkan'aWink azmı bizim dilimizden anlayıp bu milleti savundu,

Az mı o yobazlara karşı savaş verdi :ok:

( avatarda yakıyor abla, Wink :okSmile

.
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet:

İyi Biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar Memleketi olamaz.


En Doğru, En Hakiki Tarikat, "Medeniyet Tarikatı"'dır. "
[Resim: ataturkimzale.gif]
Junior Member
Tuncay Özkan' a ilk destek!
TUNCAY ÖZKANI SEVIYORUM AMA...
BİR LAFINA TAHAMMÜL EDEMİYORUM
ATATÜRKÜN SANCAGI BENDE DİYOR
AMA BİLİYORUMKİ O SANCAK YANLIZ VE YANLIZ PİRİMİZDEDİR
Posting Freak
Tuncay Özkan' a ilk destek!
za1977 yazdı:TUNCAY ÖZKANI SEVIYORUM AMA...
BİR LAFINA TAHAMMÜL EDEMİYORUM
ATATÜRKÜN SANCAGI BENDE DİYOR
AMA BİLİYORUMKİ O SANCAK YANLIZ VE YANLIZ PİRİMİZDEDİR

İyi ama siz o sözü yanlış anlamışsınız. O sözü "Ben Atatürk'ten kalan Türkiye'yi daha ileri götüreceğim." Mânâsında söylüyor...CoolCoolCool
Bizim yolumuz insanlık yoludur.
Zöhre Ana


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.