You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Televizyonu gözümüze takacağız

Televizyonu gözümüze takacağız

Posting Freak
Televizyonu gözümüze takacağız
Gelecek bilimcilerin tahminine göre, 10 yıl içinde kontakt lens gibi göze takılan televizyonlar hayatımıza girecek. Peki bu televizyonlar nasıl çalışacak?

Teknoloji şirketlerine danışmanlık yapan “gelecek bilimcisi” Ian Pearson’ın öngörüsüne göre, 10 yıl içinde izlenebilecek olan “kontakt lens TV” vücut ısısıyla çalışacak.

KANAL DEĞİŞTİRMEK İÇİN SESLİ KOMUT

Kanal değiştirmek içinse sesli komut vermek ya da bir el işareti yapmak yeterli olacak. Pearson, “Bu televizyonu sabah gözünüze takacak, günün sonunda çıkaracaksınız” dedi. Future Laboratory (gelecek laboratuvarı) tarafından hazırlanan rapora göre, kontakt lens TV’de hangi programın izlendiği dışarıdan görülemeyecek.

GELECEKTE TELEVİZYONUN İÇİNE GİRECEĞİZ

LENS TV’nin yanı sıra, televizyonda izlenen kişilerin duygularını izleyiciye ulaştıracak “dijital dövme”ler de 10 yıl içinde hazır olacak. Bu sayede macera filmi izleyenler oyuncularla aynı heyecanı duyacak, spor müsabakaları da daha interaktif şekilde takip edilebilecek. Raporda, “Gelecekte, kendimizi televizyonun içine o kadar sokacağız ki, futbol maçında sahada biz de koşuyor gibi olacağız” denildi. Future Laboratory’den Miriam Rayman, bu yeni teknolojiler için gerekli temel bilgilerin şu anda mevcut olduğunu söyledi.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Posting Freak
Televizyonu gözümüze takacağız
Daha neler duyacağız kimbilir, bi de ışınlanabilseydik hayırlısıyla...
ATALAR ATASI GİDER
ANALAR ANASI DÖNER
ERMENİLER BİZİ KÖRLER
DÖK DERSİMİ ZÖHRE ANA


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.