You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Teğmenlerle ilgili çarpıcı iddia

Teğmenlerle ilgili çarpıcı iddia

Posting Freak
Teğmenlerle ilgili çarpıcı iddia
Teğmenlerle ilgili çarpıcı iddia
25 Temmuz 2009 Cumartesi 09:03
İki amirale suikast planlamaktan ceazevine gönderilen 5 teğmenle ilgili soruşturma derinleşiyor.
Kendisinin de teğmen olduğunu belirten ihbarcının, bazı subayların bölücü terör örgütü PKK ile bağlantılarını detaylı olarak anlattığı belirtiliyor.
Soruşturmada bu iddianın da mercek altına alındığı, teğmenlerin örgüt mensuplarıyla diyaloglarının üzerinde durulduğu kaydediliyor.
AKRABASI PKK'LI İDDİASI
İhbar mektubunda teğmen Ü.Ö.'nün akrabası PKK'lı E.K. ile irtibatlı olduğu ve E.K.'den uyuşturucu aldığı ileri sürülüyor. Edinilen bilgilere göre, üzerinde önemle durulan başka bir konu ise şantaj görüntüleri.
ŞANTAJ CD'LERİ Mİ VARDI?
Polis, arama yapmak için girilen evde Teğmen Faruk Akın'ın kırdığı CD'yi kurtarmaya çalışıyor. Parçaları bir araya getirilen CD'de şantaj görün-tülerinin bulunduğu tahmin ediliyor.

Polise 15 Şubat 2009'da gelen dört buçuk sayfalık imzasız ihbar mektubu, iki amirale suikast iddiasının yanı sıra ilginç bağlantıları da gün yüzüne çıkardı. İhbar mektubunda bazı teğmenlerin faaliyetleriyle ilgili son derece detaylı bilgilerin yer aldığı belirtiliyor.
FUHUŞ VE UYUŞTRUCU PARTİLERİ

İhbar mektubunda bazı teğmenlerin uyuşturucu ve fuhuş partileri düzenlediği öne sürülüyor. Teğmen Ü.Ö.'nün bu tür faaliyetlerde son derece etkin olduğu bildiriliyor. Ü.Ö.'nün uyuşturucu temin edilmesini sağladığı, terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğu ileri sürülüyor. Ü.Ö.'nün, akrabası PKK'lı E.K. ile sürekli görüştüğü, uyuşturucuyu da ondan aldığı belirtiliyor.

İhbar mektubundaki iddiaların ciddiyeti, soruşturmanın, teğmenlerin PKK bağlantısı üzerine odaklanmasına sebep oldu. (Zaman)
Anamın adı Hüsniye Ana
Babam Şah Üseyin kafası kopa
Horasan ilinden Karyağdı Ana
Kimseler bilemez Sultanım burada


[Resim: zohreanaxq1.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.