You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

''Tayyipi kim vuracak" klasörleri...

''Tayyipi kim vuracak" klasörleri...

Posting Freak
''Tayyipi kim vuracak" klasörleri...
Poyrazköy sanığı Deniz Albay Tayfun Duman'ın odasında gizlenmiş bir plan bulunmuş!


[Resim: www.zohreanaforum.com] Başbakan Erdoğan'a yönelik suikast planı Poyrazköy sanığı Deniz Albay Tayfun Duman'ın odasındaki buzdolabının altından çıktı.

]Bugün gazetesinde yayınlanan plan, Poyrazköy İddianamesi'nin ek delil klasörlerinde yer alan belgelerle gün yüzüne çıktı. Gölcük Merkez Komutanlığı'na giden görevlilerin arama ve el koyma işlemine geçebilmesi için defalarca Genelkurmay ve Donanma Komutanlığı ile görüşmeler yapıldı. Donanma Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümamiral B.B, görevlilere arama yapılamayacağını söyledi.

]ALTINDAN DÜŞTÜ ]

Donanma Komutanlığı ile yapılan görüşme sonrasında Harp Fülosu Komutanlığı'nın da bilgilendirilmesi sonucu öğlen saatlerinde Kıdemli Albay Duman'ın makam odasında aramaya geçildi. Aranmalarda, ajandalar, CD, DVD'ler ve makam masasının yanında bulunan mini boy buzdolabı arandı. Sonra buzdolabının altına bakılmak istenirken, altından CD-R yere düştü.

CD-R'ın ön incelemesinde "arşiv" ve "Tayyipi kim vuracak" klasörleri ortaya çıktı. İçeriğinde ise Başbakan Erdoğa'a yapılacak suikast planları olduğu belirlendi.
'Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.'


[Resim: image.php?type=sigpic&userid=470&dateline=1289541562]
Posting Freak
''Tayyipi kim vuracak" klasörleri...
Ne malum o cd ve dvd'leri sizin oraya koymadığınız.İftira atmaktan kolay ne var ,Allah esirgesin,evliyaya bile çamur ve iftira atılıyorsa bir başkasına hayli hayli bu çirkinler yapılır yani.
Kelimelerim sistem hatasından yanlış yerden ayrılıyor...

“Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
[Resim: imza3cp.gif]


Özü bitmiş, gümanı pak olmamış,şeytana tapmış, nefsi çıkarı için arayıpta birşey bulamamış, kuyruk acısı varsa,Derviş Muhammed'in de dediği gibi" bir kılını çektiyse" Zöhre Ana, onu değerlendirmek ister aklısüre.Ehlibeyt'in meyvası bitmez, dalı budağı kurumaz,sen ne kadar kezzap dökersen dök, O'nun Zemzem çeşmesi ALİ'dir

Derviş'in HAK kelamını can kulağıyla dinliyebliyorsan yeter,firdevs bağından bir gül alabiliyor musun,O'nun ibadetine,saldığı yola,yaşatmak istediği güzelliğe canı gönülden yürüyebiliyorsan en büyük mutluluk budur.
(Pir Zöhre Ana)

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.