You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Taraf bertaraf oldu Tayyip erdoğana çaktı!

Taraf bertaraf oldu Tayyip erdoğana çaktı!

Posting Freak
Taraf bertaraf oldu Tayyip erdoğana çaktı!
Taraf Gazetesi iktidara fena yüklaniyor. Taraf iki gün üst üste Tayyip'e çakan habeleri maşetten verdi.Bu günkü Manşetinde Tayyip'e ait isviçre bankalarında 10 gizli hesabı olduğunu yazdı.İşte o haber



[Resim: 2.gif]Wikileaks belgeleri arasındaki, ABD’nin eski Büyükelçisi Edelman imzalı telgrafta Başbakan’ın İsviçre’de sekiz hesabı olduğu öne sürüldü
Wikileaks’in yayımladığı belgelerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İsviçre’de gizli banka hesapları olduğu öne sürüldü.

Ankara’daki ABD Büyükelçiliği’nden 30 Aralık 2004 tarihinde geçilen bir belgenin 21. maddesinde yer alan iddiaya göre Başbakan Erdoğan’ın İsviçre Bankası’nda sekiz ayrı hesabı bulunuyor.

21. maddede şu ifadeler yer alıyor: “AKP iktidara yolsuzlukların kökünü kazıyacağını söyleyerek geldi. Halbuki AKP’lilerin bize anlattığına göre, partinin ulusal, bölgesel ve yerel seviyesinde ve bakanların aile üyeleri arasında çıkar çatışmaları ve ciddi yolsuzluklar var. İki ayrı kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre, Erdoğan’ın İsviçre bankalarında sekiz ayrı hesabı var. Erdoğan’ın varlığının oğlunun düğününde gelen hediyeler ve dört çocuğunun okul masraflarını karşılıksız ödeyen Türk işadamından kaynaklandığını söylemesi ise çok yüzeysel.”


Erdoğan yenilemez mi
30 Aralık 2004 tarihli 04ANKARA7211 No’lu belgede ise AKP’nin iktidardaki iki yılı değerlendiriliyor. ABD Ankara Büyükelçiliği’nden gönderilen belgede “Erdoğan, yarı profesyonel bir futbol oyuncusu çalımıyla ve yalaka danışman grubuyla 16-17 aralıkta AB’nin iktidar koridorlarında yürürken, Avrupa’da yılın lideri olmaya güçlü bir aday gibi görünüyor.” ABD Büyükelçiliği’nin yorumuna göre Erdoğan, “Türkiye’nin AB ile müzakerelerini sağlayan, Türkiye’nin 30 yıldır donmuş durumda olan Kıbrıs politikasını kıran, Parlamento’dan insan hakları alanında önemli reformların geçmesini sağlayan bir isim. Özetle yenilemez görünüyor.” Ardından ise “Peki öyle mi? ABD ile ilişkilerde Türk tarafından gelmesi gereken liderliği ve ivmeyi vermek istiyor mu?” sorusu yöneltiliyor. Yanıtı yine büyükelçilik veriyor: “Erdoğan, Parlamento’nun üçte ikisine sahip. Siyaset sahnesinde güçlü bir hitabeti olan ve ülkenin çoğunluğunun yaşadığı orta bölgelerdeki sosyal sorunlara parmak basan Erdoğan’a ciddi bir alternatif bulunmuyor. Bu etkenler öngörülebilir bir zaman içerisinde de devam edecek gibi görünüyor.”


Başbakan Allah’a inanır ama...
Aynı belgede Erdoğan’ın AKP’de içinde de sert bir otoriteye sahip olduğu anlatılıyor ve şöyle deniyor: “Parti içinde Erdoğan’ın güce duyduğu iştah, sert bir otoriter tarz ve diğerlerine karşı derin bir güvensizlik olarak kendisini gösteriyor. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın eski bir danışmanı, ‘Tayyip Bey Allah’a inanır ama işini Allah’a bırakmaz’ dedi.

Kendisini dalkavuk (ama kibirli) danışmanlardan oluşan demir bir halkayla çeviren Erdoğan, kendisini izole ettiği için güvenilir bilgi alamıyor ve ABD’nin Tel Afer, Felluce ve diğer yerlerdeki operasyonlarının bağlamını ve hakikâtlerini göremiyor.


Vizyon eksikliği var
Erdoğan’ın pragmatik yaklaşımı işine yarasa da vizyon eksikliği var. Kendisi ve Gül ile diğer üst düzey AKP yöneticileri de dahil olmak üzere AKP’deki danışmanları analitik derinlikten yoksun. Düşük kalitedeki istihbaratlara ve basındaki dezenformasyonlara güveniyorlar.”
'Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.'


[Resim: image.php?type=sigpic&userid=470&dateline=1289541562]
Senior Member
Taraf bertaraf oldu Tayyip erdoğana çaktı!
fazla havalardaydı şimdi düşsün bakalım ATAM hakkından gelsin...
Atatürk büyüktür
Ruhu Alidir
İkinci kardeşim Bektaş Velidir
Anıtkabir yerim kimder ölüdür
Alirıza Zübeyde nişan gülümdür




[SUP][/SUP] ZÖHRE ANA

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.